Skip to content
hintergrund bild

Novinky

Sezóna MUREXIN 2024 – „Pojeďte s námi na dovolenou!“

27. March 2024

Podmínky pro použití MUREXIN CESTOVNÍHO VOUCHERU

Tento cestovní poukaz lze využít na:

Krátké hotelové balíčky Connex partnerských hotelů

Letní nebo zimní dovolená, wellness nebo zážitkový pobyt – vyberte si dovolenou jednoduše dle vlastní chuti! Cestovní poukaz lze využít v jeho plné výši k rezervaci hotelového balíčku pro 2 osoby ve vybraných partnerských hotelech společnosti Connex. Aktuální nabídky naleznete na internetové stránce www.connexservice.com.

Rezervace a uplatnění cestovního poukazu probíhá výlučně přes Connex online rezervační systém. Rezervace těchto nabídek přímo v hotelu není možná.

Na každou rezervaci je možné uplatnit pouze jeden cestovní poukaz. Dodatečné započtení cestovního poukazu na již provedené rezervace není možné. Uplatnění cestovního poukazu nelze kombinovat s jinými marketingovými a promo-akcemi. Cestovní poukaz nelze vyměnit za hotovost. Na uplatnění poukazu se vztahují podmínky platnosti uvedené na www.connexservice.com.

Tento cestovní poukaz byl předán jako dárek v rámci marketingové akce společnosti Murexin spol. s r.o. a má časově omezenou platnost. Příjemce dárku nemůže cestovní poukaz prodat.

Vydavatel poukazu: Connex Marketing GmbH, Dr.-Schauer-Straße 26, A-4600 Wels, Rakousko, FN 135472z, Firmenbuch LG Wels

Zákaznický servis: Connex CEE s.r.o., Česká 3, 831 03 Bratislava, +420-227 053 001, office-cee@connexgroup.net (v pracovních dnech od 8:00 do 16:30, volání za místní tarif)

Využijte aktuální nabídky nyní a ušetřete!

V případě dotazů jsme Vám rádi k dispozici.

Přejeme Vám krásnou dovolenou ve Vámi vybraném hotelu!

Váš MUREXIN – tým